Succesverhalen

Een partner om je te ontzorgen met je zoektocht naar een nieuwe job of naar technisch talent? Een partner die begrijpt wat je noden zijn en ook oog heeft voor de bedrijfscultuur? Klinkt dit als muziek in de oren? Deze enthousiastelingen hebben de muziek gehoord. cheQ the difference.

Onder
Icon/bigslice@2x

Voorgangers

Zij vonden hun ding al

cheq-hanschie
Werknemer

Hanschie Petalo (Servicemonteur)

Hanschie werkt als 'Servicemonteur - Ramen en deuren' en kreeg tijdens zijn opzegperiode de kans om een nieuwe job te vinden.

Icon/arrow
cheq-rudie
Werknemer

Rudie Joosten (Teamleider)

Rudie werkt als Teamleider bij een productiebedrijf in de betonsector en is tevreden met de snelle reactie en duidelijke communicatie van cheQ.

Icon/arrow
foto Caroline Smet - Belfort
Werkgever

Caroline Smet (Boekhouding/Personeelsdienst)

Caroline is verantwoordelijk voor de personeelsdienst van Belfort International in Heusden-Zolder. Voor Caroline is de efficiënte samenwerking met cheQ broodnodig

Icon/arrow
foto Inge
Werkgever

Inge Rooyakkers (HR Manager)

Inge is HR Manager Flanders Food Production in Lommel. Voor Inge is een juiste match belangrijk om verder te groeien als bedrijf.

Icon/arrow
joeri-cheq
Werknemer

Joeri Withofs (Onderhoudstechnieker)

Joeri werkt als Allround onderhoudstechnieker bij een productiebedrijf en kon destijds kiezen uit een aantal jobs via cheQ die perfect bij hem pasten

Icon/arrow
Niels-cheq
Werkgever

Niels Stilman (Algemeen Directeur)

Niels kan als Algemeen Directeur voortaan specifieker op zoek gaan naar de juiste profielen

Icon/arrow
ronny-cheq
Werknemer

Ronny Willems (Technieker)

Ronny is 'Service -Technieker installatietechnieken' en had als vijftiger niet durven dromen dat hij een nieuwe job zou vinden.

Icon/arrow