Caroline Smet (Boekhouding/Personeelsdienst)

Caroline is verantwoordelijk voor de personeelsdienst van Belfort International in Heusden-Zolder. Voor Caroline is de efficiënte samenwerking met cheQ broodnodig

“Het onmiddellijk inspelen op de behoeften van de klant, het geven van snelle feedback en een goede communicatie zijn van zeer groot belang en dat weet cheQ”

Een broodnodige efficiënte samenwerking

Belfort International NV zet door groei en natuurlijke afvloeiingen sterk in op aanwerving van nieuwe vaste medewerkers. Omdat werving via de klassieke kanalen zijn onvoldoende vacatures kon invullen werken we samen met cheQ voor de afdeling onderhoud.

Het onmiddellijk inspelen op de behoeften van de klant, het geven van snelle feedback en een goede communicatie zijn van zeer groot belang en dat weet cheQ! Met een zeer gericht telefonisch intake gesprekje had cheQ dadelijk een goed beeld van onze noden en behoeften. Hierdoor kan cheQ de nodige voorselectie van de kandidaten doen wat ervoor zorgt dat we besparen.

CheQ was niet gekend bij Belfort International NV maar heeft ons zeer positief verrast door snel de juiste persoon op de juiste plaats voor te stellen. Het feit dat ondertussen een vast contract is voortgevloeid is het bewijs van een gerichte voorselectie door cheQ.