Rudie Joosten (Teamleider)

Rudie werkt als Teamleider bij een productiebedrijf in de betonsector en is tevreden met de snelle reactie en duidelijke communicatie van cheQ.

“Ik ben direct in vaste dienst genomen wat in deze tijd toch best bijzonder is.”

Je carrière herlanceren, kan wel degelijk

Na 21 jaar aan de slag te zijn in de bouwsector stond ik plots op straat. Ik wilde zo snel mogelijk terug aan het werk, liefst in dezelfde sector want ik wilde mijn kennis en ervaring graag meenemen! Ik solliciteerde op enkele plaatsen, maar kreeg vaak geen reactie.

Ik kwam terecht bij cheQ via een vacature als teamleider bij een betonfabriek. Ik stuurde mijn CV door en hoopte op een reactie. De volgende dag werd ik al gebeld voor een intake en even later had ik een aangenaam gesprek voor de job van teamleider. Tijdens de onderhandelingen heeft cheQ me goed bijgestaan en na elk gesprek met de werkgever belde ze mij om te horen hoe het was gegaan. Ze waren altijd duidelijk in wat de voor- en nadelen waren en wisten me duidelijk te vertellen hoeveel ik zou verdienen. Ik ben direct in vaste dienst genomen wat in deze tijd toch best bijzonder is.

Vandaag werk ik met veel plezier in mijn nieuwe baan. cheQ was de enige die direct in actie kwam en me heeft geholpen tot het laatste moment.