cheQ the difference

We luisteren, denken mee en matchen.

cheQ is een uitzend- en selectiekantoor met een absolute focus op jobs in techniek & engineering. We gaan een partnership aan met technisch talent en met bedrijven waarbij waarden als respect, communicatie en eerlijkheid belangrijk zijn.

Ellen en Laura
teammeeting van ver
teammeeting

We zijn actief in veel vakgebieden

cheQ is een uitzend- en selectiekantoor met een absolute focus op jobs in techniek & engineering. We gaan een partnership aan met technisch talent en met bedrijven waarbij waarden als respect, communicatie en eerlijkheid belangrijk zijn.

Jobs in techniek en engineering in breedste zin van het woord. Kennis, affiniteit of ervaring met werken in een technische omgeving. En dit op alle niveaus, functies en sectoren.

Al onze eigen medewerkers hebben ook verstand van techniek & engineering door opleiding, interesse of ervaring. Dit helpt ons in de communicatie met het technisch talent en met het bedrijf.

Voor iedereen iets om te cheQ.en

Icon/people@2x

Voor technisch talent

Graag maken we kennis met jou tijdens een persoonlijk gesprek. We zijn zeer flexibel en schikken ons naar jouw agenda. Gesprekken kunnen ook plaatsvinden na onze werkuren. Vertel ons over je kennis, ervaring en ambities. We luisteren maar blijven discreet. We geven je een uitgebreide briefing over de job en het bedrijf, zodat je weet waar je je aan kan verwachten. Laat je ons na je gesprek snel iets weten?

Icon/workplace@2x

Voor werkgevers

Onze accountmanager komt graag langs om te luisteren naar je wensen en om de werkomgeving en sollicitatieprocedure te leren kennen. Onze professionals stellen je to-the-point vacatures op. We ontzorgen je en stellen daarbij liever 1 topkandidaat voor dan 10 lucky shots. Kwalitatieve en duurzame samenwerking staat bij ons centraal.

Maak kennis met de cheQ.mates

We hebben het goed, we werken hard, maken veel plezier, zien elkaar graag en vormen een hechte familie op kantoor. Onze (diepste) geheimen leer je kennen door op onze foto te klikken 😉

Ellen Thys

“Ik word heel blij als ik een sollicitant heb kunnen helpen bij het vinden van zijn droomjob”

Amber Simons

Op kantoor heb ik een luisterend oor voor jobzoekers, bij bedrijven ben ik een vliegende cheQ-ambassadrice.

Group 7

Volg je onze socials al?

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? We helpen je graag verder!

Contaceer ons Icon/arrow
Een foto van ons team bij cheQ