Annemie De Beuckeleer (HR Manager)

Annemie is HR Manager bij Group De Bonte in Laakdal en ziet cheQ als haar betrouwbare partner in crime.

“Ze wisten zich te onderscheiden door hun snelheid en open communicatie.”

cheQ: de betrouwbare partner in crime

Ik leerde cheQ kennen toen ze mij spontaan een sterk technisch profiel voorstelden. Deze profielen zijn nochtans moeilijk te vinden op de arbeidsmarkt. Onmiddellijk viel me de oprechtheid en duidelijk communicatie op in hun manier van werken.

Sindsdien stuur ik elke vacature waarin ik ondersteuning wens naar hen door. Ik word elke keer opgebeld om de vacature af te punten, zodat ze gericht en kwalitatief op zoek kunnen gaan naar het door ons gewenste profiel. Zo hebben we ondertussen via cheQ al verschillende mensen kunnen aanwerven, zowel arbeiders als bedienden en steeds liep deze samenwerking heel erg vlot.

Door de nauwe samenwerking weten ze welke cultuur er bij ons heerst en dit maakt dat kandidaten ook qua persoonlijkheden nog beter aansluiten. Vandaag kan ik zeggen dat als ze mij bellen en me vertellen dat ze iemand gevonden hebben die wel eens perfect zou ‘matchen’, ook qua persoon, dat ze hierbij keer op keer gelijk hebben.

Gezien mijn drukke agenda is het voor de dames van cheQ vaak een hele uitdaging tijdig de juiste informatie te krijgen van mij. Toch blijven ze geduldig en volgen hun zaken goed op. Dit maakt dat een groot deel van het rekruteringsproces een heel stuk vlotter verloopt. Ze hebben mijn vertrouwen en dit werkt heel goed zo. Een zorg minder voor mij aangezien ik echt het gevoel krijg de nodige ondersteuning te krijgen met cheQ als partner in crime.