Inge Rooyakkers (HR Manager)

Inge is HR Manager Flanders Food Production in Lommel. Voor Inge is een juiste match belangrijk om verder te groeien als bedrijf.

“cheQ stelt steeds werknemers voor die passen bij onze cultuur”

De zoektocht naar een juiste match

We waren op zoek naar een hoofd technische dienst en weten dat cheQ onze behoefte steeds goed kan inschatten. De korte lijnen, vlotte en eerlijke communicatie appreciëren we. Vandaar dat we onmiddellijk aan hen dachten!

De samenwerking is heel vlot verlopen! cheQ had snel een duidelijk zicht op het profiel dat wij zochten. Voor ons gaat het niet enkel om jobinhoud, de match met ons bedrijf is zeker zo belangrijk! cheQ heeft dit steeds goed ingeschat en enkel medewerkers voorgesteld passen bij onze cultuur.

De vacature was op een zeer korte termijn ingevuld! Aangezien de dag van vandaag de profielen niet voor het rapen liggen waren we hier aangenaam door verrast. Dit maakt ook dat wij als bedrijf snel stappen kunnen nemen en zo kunnen blijven groeien!

De open communicatie, transparantie in de samenwerking en de kunst om nét die kandidaten te selecteren die fitten met ons bedrijf.