Niels Stilman (Algemeen Directeur)

Niels kan als Algemeen Directeur voortaan specifieker op zoek gaan naar de juiste profielen

“Bij de andere spelers kon ik enkel zeggen dat ik ‘een technisch tekenaar’ zocht. Bij cheQ kan ik zeggen ‘ik zoek een technisch tekenaar met de volgende vereisten’.”

Specifiekere profielen vinden is niet langer een probleem

Tijdens onze zoektocht naar een technisch tekenaar met ervaring in specifieke softwareprogramma's werd cheQ aanbevolen door een ander rekruteringsbureau. Zij wisten immers dat cheQ gespecialiseerd is in technische profielen. Ik nam dan ook meteen contact met hen op.

Al snel legden we een afspraak vast. Tijdens ons kennismakingsgesprek werden de juiste vragen gesteld, waardoor we langs beide kanten een gevoel van vertrouwen kregen. Beide partijen wisten wat er verwacht werd. Al snel werden er twee mensen voorgesteld met het juiste profiel.

Het is écht een verschil met andere rekruteringsbureaus omdat ze bij cheQ de interne-technische- kennis-troef uitspelen. Bij de andere spelers kon ik enkel zeggen dat ik ‘een technisch tekenaar’ zocht. Bij cheQ kan ik zeggen ‘ik zoek een technisch tekenaar met de volgende vereisten’.

De persoonlijke aanpak, de interne technische kennis en het snel leveren van 2 heel goede profielen hebben ons helemaal overtuigd.